Historien om Sandheden og Løgnen
”Det var en strålende varm dag, og Sandheden og Løgnen havde besluttet sig for at gå sammen ned til søen for at bade. Da de kom til bredden, smed de begge deres klæder og sprang ud i det dejlige kølende vand. De legede og pjaskede og morede sig rigtig fornøjeligt med hinanden, men pludselig da Sandheden dukkede op til overfladen efter en lang dykketur, var Løgnen væk.

thumb 1922-Politiken-reklame-2wwwSandheden kaldte på Løgnen igen og igen, men den var ingen steder at se, så Sandheden svømmede ind til bredden. Da Sandheden kom op af vandet, måtte den erfare, at dens tøj var væk. Den ledte og ledte, men til sidst måtte den erkende, at Løgnen var stukket af og havde taget Sandhedens tøj med sig.

I den næste tid følte Sandheden sig så forfærdelig ensom. Der var ingen, der ville have noget med den at gøre, og slet ikke nu, hvor den var alene og helt nøgen. Alle den mødte, veg bort fra den, og til sidst besluttede den sig for at drage ud i verdenen for at finde sin gamle ven Løgnen. Den mødte mange undervejs på sin rejse, men ingen ville rigtig kendes ved den stakkels nøgne Sandhed.

En dag mødte Sandheden et fantastisk smukt væsen klædt i de skønneste og mest farvestrålende klæder. Sandheden blev straks tiltrukket af væsnet og gik hen til det og spurgte, ”hvad er du for en, du som er så smuk og tiltrækkende?”. ”Jeg er Historien”, svarede væsnet og smilede forførende. ”Åh, hvor ville jeg gerne være som dig...”, sagde Sandheden, ”man bliver i godt humør bare ved at være i nærheden af dig”.

Ærgerligt - vi vil så gerne have du læser meget mere...

HALVTbilledeDer er jo heller ikke noget ved at se halvdelen af et smukt ansigt.
Du er ikke nået længere end en tiendedel af denne artikel.
Men hertil og ikke længere er der gratis adgang for alle. 
Vil du have adgang til resten af sitet må du tegne medlemsskab. Det billigste koster kun en tier.


    OK send mig videre til medlemssiden