Ian Manborde: Oktober 2021

Fagforeningerne begyndte at danne sig efter den industrielle revolution i midten af det nittende århundrede. Arbejdsgivere har altid kapitaliseret i underudviklede lande, hvor de ved, at arbejdere ikke lovligt kan danne fagforeninger, og hvor børnearbejde love ikke håndhæves. Du skal typisk udfylde en given formular. Det har givet os robot scripted læseplaner, endeløse “periodiske” tests, high-stakes one-shot vurderinger, der er kulturelt forudindtaget, og som ikke i tilstrækkelig grad måle, hvad de studerende virkelig kender, og en hel industri, der scorer de idiotiske vurderinger efter lærere give dem. Skoler, der “ikke” de værdiløse vurderinger er tvunget til at give offentlige midler til stort set ureguleret “vejledning tjenester”, www.akassemedlem.dk/ der formodes at give afhjælpende undervisning tidligere givet efter skole eller om lørdagen af klasselærere. Hele denne alarmerende privatisering proces accelererer over hele landet og her i Californien, drevet af virksomhedernes interesser, der skriver statslige lovgivning og skolebestyrelse politikker for at lette deres overtagelse af offentlige skoler.

Med hensyn til Dauch’s tidligere erklæring om, at det var nødvendigt at fjerne “Detroit ret mentalitet,” Scott sagde: “For ham, er vi ikke herude for vores løn og pensioner og alt det der. Alt dette suger off offentlig uddannelse dollars, mens skolerne er udsultet af ressourcer, de virkelig har brug for, og eleverne går glip af den sande glæde ved at lære. Når jeg læser skolernes budgetter og finde ud af skolens forstander sekretær gør mere end hver lærer i dette distrikt, det er et problem. Skoler med et stort antal engelsksprogede elever er mest tilbøjelige til at “mislykkes”, da mange studerende undervises og testes på et sprog, de ikke har haft tid til at mestre (ignorerer sund fornuft samt forskning, der ugyldiggør denne tilgang.) Så disse skoler kan rekonstitueres under NCLB – overgivet til et charter operatør, der kan fyre alle lærere og afskaffe fagforeningskontrakter, der kunne have beskyttet enhver lærer modig nok til at tale imod ophævelse af studerendes og familiers rettigheder, højere klasse størrelser, lønnedskæringer eller tab af ydelser.

Vi er nødt til at forstå i slutningen af dagen underholdning selskaber har brug for, hvad vi gør.

For eksempel kan renten få reduceret 2% – 4% bare ved at gøre en indsats for at få din kredit score 20 – 30 point højere. Pay Day Lån Til alle, der nogensinde har købt et hjem eller bil, taget et kreditkort, eller lånt med et personligt realkreditlån af en slags, der har en fantastisk kredit score gør hele forskellen med hensyn til at blive godkendt og få en fremragende rente med dit realkreditlån sætninger. Vi er nødt til at forstå i slutningen af dagen underholdning selskaber har brug for, hvad vi gør. Det gør det ikke moralsk eller etisk rigtigt for virksomheder at udnytte børn i fattige landdistrikter. Det gav arbejdstagerne ret til at organisere og slutte sig til fagforeninger, til at forhandle kollektivt gennem repræsentanter efter eget valg, og til at strejke (Jackson, HJ, & Mathis, L. R., 2009). I dag regulerer regeringen strengt fagforeninger og certificerer enhver nydannet fagforening.

Eu-afgifter opkræves typisk månedligt og bruges til lønninger til fagforeningsledere, juridisk repræsentation, politiske kampagner, strejkefonde og andre formål. Hvis du allerede har flere medicinske lån, kan du tage et større lån til konsolideringsformål. At gøre det kan være frustrerende, når to personer er meget vrede. Arbejde er mere rentabelt for alle parter, er mere produktivt for alle parter, og ineffektiviteten ved at betale folk samme sats for godt arbejde som for dårligt arbejde sætter skub i denne tendens. Din ekstra opmærksomhed kan hjælpe hende med at indse, hvorfor give op på ægteskabet vil være den største fejl i hendes liv. En tabloid udgiver vil betale en $ 187.500 F.E.C.