Start din egen virksomhed, den store amerikanske drøm eller et mareridt!

Hvor ofte har du drømt om at leve et mere givende liv. Måske du blot ønsker at udrette mere eller måske er det din drøm at efterlade, varig arv for fremtidige generationer af din familie eller ønske. Har du, ligesom så mange amerikanere, nedskrevet disse “mål” i god tro og derefter lægge dem indtil i morgen? Nå, nu er jeg sikker på, du er godt klar over at “i morgen aldrig kommer”.

Amerika er anses af mange andre lande i verden som land muligheder, nye ideer og håb og i de fleste henseender, der er så sandt i dag, som det var 60 år siden.

Millioner af amerikanere, der tilbringer deres erhvervsaktive liv fast i et aflukke drøm om at starte deres egen virksomhed, odds er de fleste vil fortsætte med at gøre netop dette, drømmer. Hvorfor er det, for de fleste det vil være frygt for ukendt eller er de bare bange for at opgive denne regelmæssige lønseddel. Én ting er for visse der er en masse entrepreneurielle drømme foregår derude. Er at eje din egen virksomhed og være din egen chef, den store amerikanske drøm eller dit værste mareridt!

Der virkelig er noget, der forbereder os til den “virkelige verden”. Hvis dine forældre var som mit, du fik at vide at arbejde hårdt i skolen, få gode karakterer, finde et godt betalende job og nyde alle fordelene langs vejen til pensionering. Verden er kommet videre siden dengang, med mange af de store selskaber “nedskæringer” eller “outsourcing” til billigere oversøiske labor markeder og som sådan, mange amerikanere er nu at finde sig selv falder langt fra, hvad de havde håbet på. En højtstående politimand fortalte engang mig, at frygt er den største forbrydelse i Amerika i dag. Du bør aldrig lade frygten for at få det forkert eller gør en fejl at stoppe dig fra at få, hvor du fortjener at være. Det er en forbrydelse! De eneste mennesker, der aldrig laver fejl er de mennesker, der gør ikke noget. Det er så simpelt er det!

Der er et stort antal grunde Hvorfor nye virksomheder mislykkes. De tre vigtigste årsager er (1) manglende Plan, (2) dovenskab og (3) Arrogance. Alle de mest succesrige mennesker i verden synes at bruge de to mest kostbare gaver givet til os, deres sind og deres tid. De bruger disse med stor effekt. Forskellen mellem succes og fiasko er vores sindstilstand. Hvis du vælger at tro, at en anden skal gøre alt for os, fordi vi fortjener det, vil så du mislykkes. Hvis på den anden side mener du virkelig, du er herre over din egen skæbne, så nødvendig så længe du har kendskabet, der er ingen grænser for hvad du kan opnå.

Har det virkelig være det ene eller det andet. Jeg for nylig afholdt en workshop for nye virksomhedsejere og næsten alle af dem havde finansieret deres store drøm, en lønseddel på et tidspunkt. De har brugt deres job som et springbræt til succes. De havde alle forstod vigtigheden af at skabe og udvikle deres markeder inden der hoppes til at store ukendte. De fleste virksomheder succes afhænger af en vare eller tjenesteydelse, der skal sælges til andre, der har brug for eller ønsker det. Så hvorfor skulle du forlade dit nuværende job, når du har en bundne marked sted.

For de fleste mennesker, starte deres egen virksomhed er intet mere end en fjern drøm, måske de vil vinde i lotto eller nogle rige slægtninge vil dø og efterlade dem de penge, de har brug for at sikre det liv de ønsker. Jeg lærte fra min far i en meget ung alder, at vi og vi alene har fuld kontrol over vores egen skæbne.

Har en udtalelse eller et spørgsmål du gerne vil mig til at besvare, så skriv til mig!