Bedste personlige lån online

Peer-to-peer-lån er en fantastisk mulighed for at få et personligt lån. Det er dog ikke alle, der er godkendt. Inden du ansøger om et lån, skal du tjekke din kreditscore for at afgøre, om du er kvalificeret. Det er vigtigt at kende din kredithistorik, før du ansøger om et lån, da det kan påvirke vilkårene og renten på dit lån. Desuden kan kontrol af din kreditscore forhindre dig i at få et højforrentet lån i fremtiden.

Peer-to-peer-udlån er en god måde at få et personligt lån på.

Peer-to-peer-udlånsplatforme har udviklet sig til at omfatte låntagere og långivere. Låntagere er i stand til at bruge peer-to-peer-lån som en kapitalkilde, og långivere får et højere afkast på deres penge, end de ville have på en personlig konto. For at ansøge om et P2P-lån udfylder ansøgere en onlineansøgning, inklusive deres navn, fødselsdato, erhverv, CPR-nummer, indkomst og andre oplysninger. Låneansøgningen og godkendelsesprocessen er helt online, og långivere træffer kreditbeslutninger baseret på dine økonomiske forhold.

Peer-to-peer-udlånssteder opkræver generelt oprettelsesgebyrer, der spænder fra 1 procent til otte procent af det samlede lånebeløb. Selvom ikke alle peer-to-peer-udlånssteder opkræver oprettelsesgebyrer, opkræver de typisk højere renter. Disse gebyrer opvejes af den lavere adgangsbarriere og de lavere kreditvurderingskrav. Risikoen er dog lavere end ved andre typer lån, og de fleste markedspladser vil indberette dine lånebetalinger til kreditbureauerne.

Ulemperne ved peer-to-peer-lån ligner dem ved et traditionelt privatlån. Begge kræver, at ansøgere udfylder en ansøgning svarende til traditionelle usikrede personlige lån. Investorer gennemgår lånerprofilen og træffer en beslutning baseret på de oplysninger, de giver. Efter godkendelse modtager låntagere deres lånemidler og tilbagebetalingsbetingelser og foretager derefter en enkelt betaling til peer-to-peer-udlånsmarkedet på kviklanet.dk/

Processen ligner den for online dating. Ansøgere skal udfylde en kort ansøgning, og en långiver gennemgår den. Långiver foretager en indledende vurdering af deres berettigelse, udfører en hård kreditforespørgsel og tildeler en risikokategori. Efter ansøgningen er godkendt, lægger långiver derefter deres oplysninger på investorplatformen. Andre investorer gennemgår ansøgningen og byder på at finansiere lånet.

SoFi personlige lån

SoFi personlige lån har et par vigtige funktioner. Du skal være amerikansk statsborger eller permanent bosiddende i USA for at ansøge. Hvis du er fastboende, skal du have et grønt kort eller andet bevis på, at dit grønne kort er godkendt. Dem med rimelig kredit og tidligere gæld kan opleve, at SoFi afviser deres ansøgning. Desuden har SoFi ændret deres tilbagebetalingsbetingelser. Du kan ikke længere låne op til $35.000 uden en kreditværdig cosigner. Du skal muligvis ansøge telefonisk eller personligt.

SoFi tilbyder fleksible tilbagebetalingsbetingelser, herunder rentefrie perioder. For eksempel vil det afdragsfrie SoFi personlige lån, hvis det betales til tiden uden gebyrer, koste dig 226 USD om måneden og 1.131 USD over tre år. På den anden side vil et lån med et startgebyr på 5 % koste dig 237 USD om måneden og 1.188 USD i renter. Som en ekstra fordel tilbyder SoFi en ansøgningsproces, der starter med en blød forespørgselsprækvalifikation, som ikke vil påvirke din kreditscore.

SoFi tilbyder sine kunder mulighed for at tjekke deres pris online. En blød kreditforespørgsel vil ikke skade din kreditscore. Men hvis du er usikker på, om du er berettiget, kan du shoppe rundt på nettet for at sikre, at du får den bedste pris. SoFi tilbyder en ekstra rabat på 0,25 % til kunder, der vælger AutoPay, som automatisk hæver penge fra din bankkonto hver måned. Besparelserne er det værd for den ekstra fleksibilitet. Men det er vigtigt at huske, at et SoFi-lån kun er én af mange tilgængelige muligheder. Det er en god idé at sammenligne flere personlige lån, før du vælger et.

Som regel skal ansøgere have en kreditscore på 680 eller højere. Dette gælder dog ikke for alle. Du kan stadig kvalificere dig, hvis du har en kort kredithistorik, men du skal vise, at du har det nødvendige cash flow til at dække tilbagebetalingen af ​​lånet. Den mindste kreditscore, der kræves af SoFi, er 680. En låntagers gæld i forhold til indkomst (DTI) skal være mindre end 36 %. Hvis du ikke er sikker på, om du er berettiget, kan du tilføje en medlåntager. Medlåntager deler ansvaret for at tilbagebetale lånet. Hvis du har to indkomstkilder, kan du ansøge om et SoFi privatlån.

Fundsjoy

Hvis du leder efter en hurtig, enkel og sikker måde at få et personligt lån på, så er FundsJoy det rigtige sted for dig. Du kan udfylde ansøgningen på deres websted inden for få minutter og modtage svar fra långivere inden for 24 timer. De har udlånsnetværk og accepterer låntagere med alle kreditvurderinger, inklusive dem med dårlig kredit. De tilbyder også dårlige kreditlån, som er perfekte til dem, der har brug for kontanter hurtigt.

Denne online platform forbinder låntagere med långivere, der vil være mere tilbøjelige til at godkende dem. FundsJoy sammenligner derefter de forskellige tilgængelige produkter og forbinder dem med de bedste. Alle långivere følger instruktionerne på deres hjemmeside og oplyser deres betingelser. I nogle tilfælde kan kunder endda modtage deres lånemidler dagen efter. Og fordi FundsJoy fungerer som mellemmand, er der ingen skjulte gebyrer.

En anden fordel ved at bruge FundsJoy er deres enkelhed. I stedet for at kræve en kompliceret ansøgningsproces, vil deres ansøgning bede dig om at vælge det beløb, du har brug for, og indtaste et par detaljer. Derfra kan du blive guidet til et udvidet ansøgningsskema for at give mere detaljerede oplysninger. I denne formular vil du blive bedt om at besvare spørgsmål ærligt og fuldstændigt, og når du er godkendt, er din ansøgning komplet.

Selvom FundsJoy ikke er en långiver, har den et netværk af aktive långivere, der er villige til at godkende dig. FundsJoy kan hjælpe dig med at sikre personlige lån online, selvom din kredit er mindre end perfekt. De yder endda dårlige kreditlån. Hvis du kæmper for at få enderne til at mødes, kan FundsJoy hjælpe dig. Og hvis du ikke har mange penge, kan FundsJoy give dig et øjeblikkeligt lån, som måske er lige det, du har brug for.

EZmoneyloans

Blandt de mange personlige lånefirmaer, der opererer online, er EZ Money det bedste. Ansøgningsprocessen for et lån tager kun fem minutter. Typisk skal låntagere indtaste grundlæggende oplysninger om sig selv, såsom gæld, indkomststatus, opsparing osv. Herefter vil forskellige långivere kontakte dem med forskellige lånepakker og vilkår. Når det er accepteret, vil midler blive indsat på kundens bankkonto inden for 24 timer.

Payday forskud har to til fire ugers løbetid, selvom nogle låntagere ender med at bruge dem i flere måneder. Som sådan bør låntagere kun bruge dem til kortsigtede behov, især for dem, der ikke har en god kredithistorie. Desuden bør kunder overveje kreditrådgivning, før de engagerer sig i enhver form for lånetransaktion. Ud over at opfylde lovgivningsmæssige og juridiske krav kontrollerer EZ Money ansøgningsoplysninger mod nationale databaser såsom Lexis Nexis.

SuperMoney

Hvis du søger efter personlige lån og leder efter en sammenligning af personlige lån, så overvej at tjekke SuperMoney ud. Dette firma er et websted til sammenligning af finansielle tjenester med hovedkontor i Santa Ana, Californien. Dens mål er at hjælpe forbrugerne med at træffe informerede beslutninger, når det kommer til at få personlige lån og andre finansielle tjenester. Dette websted giver upartiske anmeldelser af finansielle tjenester, og vil endda give dig chancen for at sammenligne funktioner og priser for forskellige finansielle institutioner.

Du kan finde ud af, om du er kvalificeret til et SuperMoney-lån ved at klikke på “Få konkurrencedygtige tilbud”, udfylde de påkrævede felter og klikke på knappen “Ansøg nu”. Du skal angive oplysninger såsom dit navn, nuværende ansættelsesstatus og ejerskab af enhver ejendom. Du skal også oplyse dit cpr-nummer og fødselsdato. SuperMoney udfører en blød kreditkontrol under ansøgningsprocessen.

Virksomheden tilbyder personlige lån via sin hjemmeside, som sammenligner tilbud fra mere end et dusin långivere. Hjemmesiden har en simpel ansøgningsformular, som giver dig mulighed for at sammenligne flere långivere i realtid. Hvis du ikke kan lide det tilbud, du modtager, kan du anmode om en ny gennemgang af dit lån hos en anden långiver. Som med ethvert lån, bør du omhyggeligt læse vilkårene og betingelserne, før du underskriver nogen kontrakter. Du skal muligvis sænke lånebeløbet hos en anden långiver for at øge dine chancer for godkendelse.

Udover SuperMoneys sammenligningsværktøj kan du også sammenligne forskellige långiveres renter og vilkår. Långivere på SuperMoney bliver gennemgået af forbrugerne, og det gør processen meget enklere og bekvem. Du kan også bruge filtre til at begrænse din søgning og se, hvilke långivere der er bedst for dig. Ved at gøre det vil du være i stand til at sammenligne priserne for forskellige långivere uden at indsende dine personlige oplysninger til hver af dem.