South Brunswick Public Library Blog: December 2020

Det var ikke så personale intensiv, da det involverede mailing diskene ud for at blive renset i stedet for at reparere diskene med udstyr, der krævede en høj indlæringskurve og fungerede ikke korrekt. I tilfælde af at du er interesseret i at udvide din horisont og lære mere, jeg på det kraftigste råde til, lydbog gratis at du begynder at blive involveret med lydbøger på lyd-cd. Internettet gør det meget nemt at finde og købe disse publikationer og lydversioner af historierne. Vi samarbejder med lokale udgivere og forfattere for at få rettighederne til at producere deres værker fra et skriftligt format til et lydformat,” siger Ady, Nusantara Audiobooks’ projektleder.

Jeg finder de udgivere, der bruger aktører som læsere, selvfølgelig, den mest underholdende, men ikke altid. Alle kan bruge computere og dem under 18 har brug for deres forældres tilladelse til at få et kort (de er også filtreret). Jeg må sige, det var ikke så skarp som de andre kabiner, men de behøver ikke rigtig at annoncere. Jeg var nødt til at have ITunes kører under processen, og i et øjeblik, det dukkede op. Det er problematisk at køre en computer med børnespil på grund af de høje ressourcekrav fra computeren. Folk glemmer ofte, at de kender folk, der har en høj position i samfundet. For et par måneder siden kiggede jeg på hjemmesiden fra min high school. Jeg bruger det allerede, og vi har renset langt over 100 diske i de få uger, vi har haft det.

Det var tre dollars per disk for at få dvd’en renset. Vi søger at købe den større model, der kan rense 20 ad gangen, men det kommer i en tre gange prisen. Vi lavede en anmodning om maskinen og modtog støtte fra byen til at købe mid-range model, der renser kun én ad gangen for $ 5.000. Vi bruger meget tid på at køre og har lyttet til dem på vejen. Desuden, hvis du har en Desktop interface, før du starter programmet, kan folk bruge computeren til andre end børns spil.

Vi havde sat en computer op og indlæst computerspil på det, men overarbejde systemet styrtede ned, mere end én ønskede at bruge det på én gang, og til sidst døde. Og hvis du er meget interesseret i andre sprog, kan du også bruge denne software, for eksempel, kan du bruge Rosetta Stone hebraisk at lære hebraisk. “Fortællere har praktiseret social afstandtagen i årevis,” siger Simon Vance, en britisk skuespiller, der ligesom Ms LaVoy, har modtaget flere Audie awards, som er ligesom Oscars for lydbøger. Men vi (ligesom mange andre biblioteker) modtager krav om at have en børnecomputer, der har pædagogiske spil indlæst på det, snarere end at have dem adgang til en hjemmeside for at spille computerspil. Rep viste mig DC Public Libraries hjemmeside, der allerede havde mp3 titler tændt.