Kredit Score sænkes når du annullerer kreditkort

De fleste mennesker er klar over, at når som helst de søger et lån, långiver vil kontrollere deres kredit rapport for at se, hvis deres kredithistorie berettiger sådanne lån. Sammen med kredit rapporten, vil långiver næsten helt sikkert tjekke låntagers kredit score. Også kendt som en FICO score, denne score er et tre-cifret nummer, spænder fra 300 til 850, der repræsenterer låntagers samlede kreditværdighed.
Der er flere faktorer der spiller ind i udarbejdelsen af en kredit score. Scoren tager konto tilgængelige kredit, eventuelle forfaldne betalinger, og længden af låntagers historie, blandt andre ting. Også kommer ind i billedet er mængden af tilgængelige kredit, som låntager har, sammen med procentdelen af den tilgængelige kredit, der er i øjeblikket fremragende.
Låntagere kontrollere ofte deres kredit rapporter sig selv før ansøge om et lån for at kigge efter mulige fejl. Ofte, vil de se gamle regnskaber anførte, at de selv ikke vidste, var aktive længere, såsom et stormagasin kreditkort fra en by, hvor de ikke længere lever. Det første svar i denne situation er normalt at annullere kontoen, da det ikke bruges længere. Dette kunne være en fejl, og kunne faktisk lavere din kredit score!
Det er rigtigt, at det kan være et potentielt problem at have for meget kredit. Långivere kunne have bekymringer at låntager med ti kreditkort kan køre og max dem alle ud. På den anden side er en meget vigtig del af kredit score længden af låntagers kredithistorie. Jo længere har jo bedre og personer med top kredit score normalt historier om tredive år eller mere. Ved at annullere en gammel konto, kan du reducere længden af din kredithistorie, der vil derefter bestå kun af nyere konti.
Der er tidspunkter, når annullering ubrugte konti er en god idé. Dette gælder især, hvis konti er relativt nye. Men lukke en gammel konto, selv om det ikke bliver brugt, kunne gøre mere skade end gavn for nogen søger et lån.