Factoring Fundamentals – sælger finansiering

Factoring er en effektiv og pålidelig måde at møde kapitalbehov virksomhed. Det er gavnligt, når en virksomhed lover at have bestemt overskud i fremtiden, men ansigter kapital underskud at få projektet afsluttet.
Factoring Fundamentals: () principper, der styrer factoring er de samme som dem, der gælder for banklån, kreditkort og andre sådanne udlån metoder. Grundlæggende i factoring er opdelt i to største praksis. Når en faktor Køb en anslået værdi af de fremtidige konto fordringer er det kendt som ikke-anvendelse af faktor praksis. I ikke-anvendelse af factoring faktor bjørnene uerholdelige risiko og virksomhedsejer er forpligtet til at betale renter til faktoren for perioden som anført i aftalens factoring.
Den anden fuld-regres faktor praksis indebærer brug af fakturaen som en sikkerhed for at yde et lån. I anvendelse af er factoring faktoren tildelt en virksomhedsejer, hvis de pågældende kunder ikke betaler. Benytte factoring er billigere end ikke-anvendelse af factoring.
Hvordan virker factoring?
Det første skridt i processen er at udfylde de dokumenter, som faktoren og når de får gennemført faktoren giver virksomhedsejeren med kontanter mod tilgodehavender. Faktoren, der derefter betaler virksomhedsejeren en vis procentdel af den samlede værdi af dine fakturaer. Dette kan være op til 90% af den samlede værdi af fakturaerne. Dette er betalt, så snart fakturaerne, der er modtaget, eller på tidspunktet, der er aftalt mellem virksomhedsejeren og faktoren. Processen tager normalt 24 timer at fuldføre, og sendes enten direkte til business ejerkontoen eller via mail. Når kunder betale regninger på forhånd fastlagte datoer långivere også betale det resterende beløb. I sidste ende vil virksomhedsejeren også modtage kopier af kunden kontrol på datoen for modtagelsen at holde en post.
( )
Factoring fundamentals engang bekræftet og anerkendt, er et skridt i retning af en stabil og sikker virksomhed, da de hjælper med at holde driftskapital behov i virksomheden på sporet.
Læs mere om factoring / business finansiering: