Professionel transskription og din virksomhed

Fik stakke af lydbånd, der skal være konverteret til et mere brugervenligt format? Professionel transskription services kan være svaret.

Professionel transcriptionists kan tage standard eller mikro kassettebånd og producere en maskinskrevet version af teksten i et format, der er klar, konsekvent og korrekt. De kan oprette udskrifter af tapede møder, kurser, seminarer og konferencer, samt dikteret breve, rapporter og manuskripter. Når oplysningerne er transskriberet, kan du nemt e-mail, fax eller sende det til en hjemmeside.

Nøjagtighed er vigtig

Transskribere faktisk dækker en bred vifte af tjenester. Det kan omfatte uanset redigering er nødvendigt at gøre en rapport eller brev ‘flow’. Det kan også omfatte den tweaking sætning syntaks, justere afsnit, fjerne afskedigelser og reparere almindelige grammatiske fejl.

For nogle erhverv er en høj grad af nøjagtighed i udskrifter afgørende. For eksempel, skal medicinsk transcriptionists nøje lytte til dikteret optagelser foretaget af læger og andre sundhedsprofessionelle og præcist transskribere dem i rapporter, korrespondance og andre administrative materialer, der i sidste ende bliver en del af patienternes permanente filer. Deres evne til at forstå og korrekt transskribere patient vurderinger og behandlinger reducerer chancen for patienter, der får ineffektive eller endda skadelige behandlinger og i sidste ende sikrer høj kvalitet patientpleje.

Nøjagtighed i udskrifter er lige så vigtig i andre felter. På det retlige område er det vigtigt, fordi alle vidnesbyrd skal gengives nøjagtigt som det tales. Ligeledes, politiet detektiver kræver nøjagtige udskrifter af mistænkte og vidner redegørelser. I arenaen corporate skal breve, møder og kurser være ordentligt transskriberet af hensyn til effektiv uddannelse og kommunikation.

Krav til en god Transcriptionist

Uanset om du har brug for, medicinske, juridiske eller almindelige transskribere for din virksomhed, kræver nøjagtig transskribere et entydigt sæt af færdigheder. Men hvis dine ansatte mangler ekspertise eller tid til at transskribere materialer i hus, en ekstern virksomhed nemt kan udfylde tomrummet.

Arbejde med en ekstern leverandør tilbyder en lang række besparende fordele, herunder:

Ingen udgifter til specialudstyr.

Ikke hver time medarbejder nedetid. Du betaler kun for produktionen.

Ingen Social sikkerhed, løn eller arbejdsløshed skatter.

Ingen medicinske ydelser, betalt ferie og sygeorlov

Men før du løber ud og leje det første Transskription selskab tilgængelige, sikre det har evnerne til at opfylde dine behov. Outsourcer du vælger bør være:

Velbevandret i engelsk

Kendskab til reglerne for grammatik

Kendskab til din branche

Lettilgængeligt for spørgsmål