Hjælp jetlag med sund fornuft, ikke sovepiller

“Jet lag” kan ske for en række årsager. Dybest set, kroppens system får ud af whack. Dette kan være på grund af lufttrafikken, dermed oprindelsen af navnet, når en rejsende passerer i en anden tidszone. Udtrykket er også kommet anvendes til lignende situationer, som folk, der arbejder skifteholdsarbejde, der komme ud af deres daglige rutine under Skift ændringer. Nogle symptomer omfatter tab af appetit, hovedpine, træthed, desorientering, kuldkaste mave, søvnløshed og irritabilitet. Jetlag, uanset hvorfor du har det, er ikke en behagelig følelse. I arbejde omgivelser, det kan betyde forskellen i holdning i samarbejde med andre og selv i arbejde-relaterede ulykker. I rejsende, kan jetlag betyde forskellen mellem en god tur og et bad.

Mens søvn hjælpemidler som Ties, øre propper og små Nakke puder anbefales til folk, der rejser med fly til store afstande, sovepiller ikke er. At tage sovepiller ofte inducerer en dyb søvn, der bliver næsten bevidstløs. Med lidt eller ingen krop bevægelse under en lang flyvetur, kan rejsende lider af en blodprop. Plus, i en dyb søvn, en stewardesse eller forbipasserende kunne ikke mærke hvis du har et helbredsproblem, fordi din krop ikke kan være i stand til at reagere, mens du er slået ud.

Så, efterlade sovepiller for din næste lange rejse. I stedet, pakke et par punkter for at gøre dig mere komfortabel og walk og stræk i gangene, når det er tilladt. Du bør også drikker mere væske-ikke-alkoholiske væsker – mens du flyver for at undgå dehydrering.

Den bedste måde at håndtere jetlag er at planlægge din rejse til det. Jetlag vil generelt ikke dvæle mere end 12 timer, den maksimale tidszone forskel kan du rejse. Inden for dette tidsrum, bør du begynde at få din jordforbindelse igen og have lindring af symptomer. Hvis du planlægger at rejse med fly for at deltage i et møde eller en konference, prøv at ankomme tidligt nok til at have tid til at komme til hægterne fra forventede jetlag.

Hvis du har prøvet det og stadig har forfærdelig jetlag, løse det før du går ombord din næste flyvning. Hvis du lider af alvorlige kvalme eller hovedpine med dit jetlag, tale med din læge, før din næste rejse. Forklare dine symptomer og han eller hun kan gøre forslag eller passende recepter for dine lidelser.